Padėkos vakaro šventėje džiaugtasi 17-ais APK gyvavimo metais


12513629_1254130004600508_778374747521541077_oKovo 18 d. Akademinis politologų klubas šventė 17-ąjį gimtadienį. Šventei paminėti buvo surengtas padėkos vakaras, į kurį susirinko APK Alumni, Garbės, dabartiniai nariai, nevyriausybinių jaunimo organizacijų atstovai, Kauno bei Vilniaus savivaldybių atstovai ir kiti svečiai.

Dėkojome už buvimą kartu

Šventinio vakaro metu susirinkusiesiems buvo dėkojama už bendradarbiavimą ir buvimą kartu ne tik šventės metu, bet ir visus metus. Padėkos raštai už ilgametį bendradarbiavimą įgyvendinant klubo veiklas ir jo vertybių puoselėjimą įteikti klubo Alumni, Garbės nariams Kęstučiui Vaškelevičiui, Vaidui Augūnui, Andrius Palioniui, Dovydui Roguliui, Edgarui Petručioniui, Vaivai Balsytei, Robertui Pogoreliui. Už nuolatinę pagalbą, norą bendradarbiauti ir palaikymą padėkojome doc. dr. Bernarui Ivanovui.

Padėkos vakaro metu džiaugėmės ir partnerių pagalba, jų suteikta galimybe augti ir tobulėti. Nuoširdų ačiū tarėme VDU Politikos mokslų ir diplomatijos fakultetui, Kauno Europe Direct informacijos centrui ir Kauno miesto savivaldybei.

Taip pat buvo pasidžiaugta ir nevyriausybinėmis jaunimo organizacijomis, kartu skatinančiomis jaunimo pilietiškumo ugdymą. Už tai dėkojome Kauno jaunimo organizacijų sąjungai „Apskritasis stalas“ (KJOSAS), ELSA VDU bei Miguelio de Cervanteso ispanų klubui.

Netrūko sveikinimo žodžių

Vis dėlto susirinkusiems dėkojome ne tik už indėlį vykdant klubo veiklas. APK svečiams padėkos žodžius tarė ir už gausius sveikinimus. Klubui buvo palinkėta ilgo gyvavimo metų, neblėstančios energijos, motyvacijos ir idėjų. Taip pat APK gavo įpareigojimą ir toliau sėkmingai gliaudyti politikos „riešutus“. Sveikinimo žodžius klubo nariams primins gautos dovanos.

Skambėjo gyva muzika

Pakilią vakaro nuotaiką palaikė muzikiniai pasirodymai. Fleitos garsais susirinkusiuosius džiugino Monika Ryškutė, džiazo pasaulį aplankyti pakvietė Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos Akademijos Džiazo katedros 3 kurso vokalistė Erika Blinkutė kartu su gitaristu Roku Limanausku bei būgnininku Ugniumi Balevičiumi. Vokalistei kanklėmis akomponavo Indrė Lapėnaitė. Taip pat muzikinį sveikinimą Akademiniam politologų klubui skyrė ir jo narės.

Padėkos vakaro programos pabaigoje svečiai buvo pakviesti pabendrauti ir pasivaišinti į šventinį furšetą, kur jų laukė ir gimtadienio tortas.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *