APK nariai dalyvavo kasmetiniame LiJOT Padėkos vakare


Gruodžio 6 dieną Akademinio politologų klubo narės Karolina Borysaitė ir Neringa Paskačimaitė dalyvavo kasmetiniame Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos (LiJOT) organizuojamame Padėkos vakare.

Kasmetinis renginys sutraukia Lietuvos jaunimo organizacijų atstovus iš visos Lietuvos vienam bendram šventinės nuotaikos vakarui į Vilnių, kurio metu LiJOT išreiškia dėkingumą ir pagarbą visoms Lietuvos organizacijoms už indėlį į bendrą organizacijų veiklos bagažą.

Šių metų Padėkos vakaras buvo pažymėtas Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus sveikinimo žodžiu, kuriuo jis ir LiJOT išreiškė pagarbą visoms jaunimo organizacijoms ir jų nariams, kurie svariai prisidėjo prie aktyvios ir atsakingos visuomenės kūrimo Lietuvoje 2018-ais metais. Buvo įteiktos padėkos aktyviausioms organizacijoms ir jų nariams už jų laiko paskyrimą dirbant vardan Lietuvos jaunimo visuomenės naudos.

Padėkos vakaras dar kartą priminė, jog jaunimo organizacijos svariai prisieda prie pilietinės visuomenės kūrimo ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje ir už jos ribų.

Visas vakaro akimirkas galite rasti šiame nuotraukų albume.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *