APK tryliktąjį kartą kvietė mąstyti greitai


DSC_6949 (2)Lapkričio 12 d. Akademinis politologų klubas jau 13-ąjį kartą organizavo kiekvienais metais didelio jaunimo dėmesio sulaukiantį intelektualinį žaidimą „Mąstyk greitai“. Šį kartą dėl rėmėjų įsteigtų prizų kovojo ir savo jėgas išbandė net 24 komandos.

Žaidimas buvo sudarytas iš 5 etapų, kurių klausimai vis sudėtingėjo, o laikas, skirtas jiems atsakyti, ilgėjo. Temos buvo ne tik iš politikos srities, bet ir istorijos, sporto, geografijos, populiariosios kultūros bei kitų.

DSC_7047
1 vieta

Pirmą vietą iškovojo komanda „Teismas ir Seimas“ surinkusi 65 taškus. Laimėtojams atiteko pusės metų žurnalo „Veidas“ prenumeratos, spurgų pakuotė iš „I‘m donuts“ , taip pat VDU simbolinės dovanos bei mėnesio abonementas į šokių studiją „Šokių bunkeris“. Pirmosios vietos nugalėtojams skirti ir pakvietimai apsilankyti pašaudyti dažasvydžio klube „Šaudom.lt“  bei meno galerijos –antikvariato „Florinus.lt“ įsteigti dovanų kuponai.

DSC_7037
2 vieta

Antrąją vietą užėmė komanda „Jaunimiečiai“ surinkusi 59,5 taškus. Antrosios vietos nugalėtojams atiteko kvietimai į sporto ir sveikatingumo centrą „Impuls“, VDU įsteigta atributika, taip pat kvietimai į kartodromą „Kartlandas“ bei žurnalo „Valstybė“ įsteigti prizai.

DSC_7031
3 vieta

Trečioji vieta atiteko, tik per plauką atsiliekančiai nuo antrosios vietos, komandai „Dirbsim URM‘e“, kuri surinko 58,5 taškus. Jiems buvo įteikti dovanų kuponai apsilankyti šokių studijoje „RED“, kvietimai į biliardo klubą „Entry“, taip pat kvietimai apsilankyti pramogų parke „Tarzanija“ bei į sporto ir sveikatingumo klubą „Impuls“.

DSC_7020
4 vieta

Ketvirti liko „We know nothing“, kurie savo sąskaitoje turėjo surinkę 54 taškus. Šiai komandai atiteko pakvietimai į biliardo klubą „Entry“, šokių studijų „Ballare loft“ ir „Šokių bunkeris“ kvietimai apsilankyti juose.

DSC_7013
5 vieta

Penktoji prizinė vieta atiteko komandai „Erika ir KO“, surinkusiai 51 tašką. „Erikai ir KO“ atiteko pramogų agentūros „Vaiduokliai.lt“ įsteigti kvietimai ekskursijai po Kauną, taip pat kvietimai apsilankyti biliardo klube „Entry“.

Po trečiojo etapo vykusioje papildomoje muzikinėje užduotyje komandos pagal nuskambėjusios dainos/muzikos ištrauką turėjo spėti dainos ar grupės pavadinimą, autorių, serialą, kuriame skambėjo dainos ištrauka. Šią užduotį laimėjusioji komanda gavo bilietus į Kauno filharmonijos koncertą bei kvietimus į šokių studiją „Šokių bunkeris“.

Mažiausiai taškų surinkusiai komandai „Fantastiškasis ketvertas“ buvo įteiktas paguodos prizas, skatinant nenukabinti nosies ir kitą kartą siekti geresnių rezultatų. Komanda gavo informacinio centro „Europe Direct Kaunas“ įsteigtus prizus.

DSC_6985 (2)
Šauniausia komanda

Dalyvavusios komandos tarpusavyje rinko komandą turinčią šauniausią pavadinimą. Išrinktai komandai atiteko spurgų pakuotė iš „I‘m donuts“ ir kvietimai į sporto bei sveikatingumo centrą „Impuls“.

Akademinis politologų klubas dėkoja rėmėjams ir visiems dalyvavusiems žaidime.

Renginio rėmėjai


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *