Žaidimas „Mąstyk greitai“ vyks jau 14 kartą


DSC_6949Balandžio 7 d. 18 val. Akademinis politologų klubas (APK) Vytauto Didžiojo universiteto mažojoje salėje organizuoja intelektualų komandinį žaidimą „Mąstyk greitai“. Jau tapęs APK tradicija, protų mūšis rengiamas 14 kartą, ir, kaip ir kiekvienais metais, tikisi sulaukti gausaus žaidėjų būrio. Vėliau iš jų bus išrinkta geriausia komanda.

Žaidimas susideda iš 6 etapų, kurie kiekvienoje pakopoje sudėtingėja, o taškų skaičius didėja. Laikas, duotas atsakymams, – atsižvelgiant į sudėtingumo lygį – ilgėja.

„Tai žaidimas, kuriame komandos kovoja dėl intelektualiausios komandos titulo ir rėmėjų įsteigtų prizų. Protų mūšio metu tikrinamos plataus spektro žinios… Džiaugiamės, kad „Mąstyk greitai“ puikiai žinomas ne tik studentų, tačiau ir kitų auditorijų tarpe.“, – pasakojo „Mąstyk greitai“ koordinatorė Karolina Vaikšnoraitė.

Dalyvaujantiems – rėmėjų prizai

Žaidimo metu komandoms bus galimybė pelnyti ne tik intelektualiausios komandos vardą, bet ir gausių rėmėjų į
steigtų prizų. Protmūšio „Mąstyk greitai“ dalyviai bus apdovanoti žurnalais „Veidas“ ir „Valstybė“, kvietimais į Kauno valstybinę filharmoniją ir Nacionalinį Kauno dramos teatrą, „Alma littera“ knygomis, taip pat biliardo klubo „ENTRY“, nuotykių parko „Tarzanija“, pramogų agentūra „Vaiduokliai“, informacijos centro „Europe Direct“, laisvalaikio centro „Undinė“, šokių studijų „Red“, „Šokių bunkeris“, „Flash dance“ ir druskininkų Snow arenos dovanomis.

Komandų registracija

Dalyvaujančios komandos turėtų apsiginkluoti žiniomis ne tik iš politinės srities, bet ir meno, muzikos, istorijos, geografijos, sporto, bei daugelio kitų. Norintiems dalyvauti žaidime, reikia suburti 2-4 žmonių komandą ir sugalvoti pavadinimą. Komandą reikia registruoti paštu mastykgreitai@gmail.com.

Mąstyk greitai – tai intelektualus žaidimas, kuriame gali susirasti naujų draugų, gerai praleisti laiką bei išlošti vertingų prizų.

Daugiau informacijos teikia:

Karolina Vaikšnoraitė

mastykgreitai@gmail.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *