APK kviečia prisijungti politikos entuziastus


Rugsėjo 7 d. 18 val. Vytauto Didžiojo universiteto Mažojoje salėje (S. Daukanto g. 28) vyks Akademinio politologų klubo (APK) organizuojamas įvadinis renginys „Įvadas į APK“.

Renginys sukvies visus, besidominčius akademiniu gyvenimu ir APK veikla. Atvykusieji turės galimybę plačiau išgirsti apie organizaciją, galimybes, susitikti ir pabendrauti su klubo nariais bei prisijungti prie APK.

Akademinis politologų klubas – tai organizacija, kuri vienija besidominčius ar norinčius daugiau sužinoti apie politiką, viešuosius ryšius ir įsitraukti į akademinį gyvenimą.

Klubo nariai turi išskirtinę galimybę susitikti su politikais, akademikais, dalyvauti įvairiuose mokymuose ir projektuose, tarptautinėse konferencijose. APK nariai ne tik susiduria su politika, viešaisiais ryšiais bei akademiniu gyvenimu iš arti, bet nuolat tobulina savo įgūdžius, dalijasi idėjomis, organizuoja renginius ir kartu leidžia laisvalaikį.

„APK – tai ne tik gautos žinios, pažintys ar sugebėjimai. Svarbiausia klube – jo nariai, kurie tampa tarsi antra šeima ir šios draugystės ryšys tęsiasi visą gyvenimą”, – pabrėžė APK pirmininkė Kristina Vabinskaitė.

Domiesi politika? Nori daugiau sužinoti apie viešuosius ryšius, įsitraukti į akademinį gyvenimą? O galbūt fotografuoji, maketuoji, rašai arba nori prisidėti prie renginių organizavimo? Akademinis politologų klubas laukia Tavęs!

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/events/1998893473728169/?fref=ts


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *