APK dalyvavo kasmetinėje VDU organizacijų mugėje


Rugpjūčio 29 dieną Akademinio politologų klubo (APK) nariai dalyvavo kasmetinėje Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) rengiamoje organizacijų mugėje, kurioje visos VDU ir Kauno organizacijos padėjo VDU pirmakursiams integruotis į jaunimo organizacijų veiklas bei tokiu praktiniu būdu realizuoti savo esamas ir būsimas žinias, įgytas universitete ir už jo ribų.

APK nariai Klaidas Gevorkian, Karolina Borysaitė, Gabija Kadaškevičiūtė, Justas Žemaitis, Bernardas Butkus, Neringa Paskačimaitė ir Daumantas Narsutis dalinosi žiniomis su jaunaisiais pirmakursiais apie organizacijos istoriją, jos apdovanojimus, vykdomas veiklas bei organizuojamus kultinius renginius. APK nariai taip pat paminėjo įžymaus anglų filosofo John Locke gimtadienį, pasidalindami jo žymiausiomis mintimis apie visuomenę, moralines jos nuostatas bei filosofijos pažinimo teoriją.

Tiek APK nariai, tiek ir visi pirmakursiai bei kiti VDU studentai puikiai praleido popietę, o jos akimirkas galite rasti mūsų „Facebook“ paskyroje esančiame nuotraukų albume.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *