APK nariai sėmėsi žinių vidinės paskaitos su dr. Agne Blažiene metu


Lapkričio 21 dieną, trečiadienio vakarą, Akademinio politologų klubo nariai klausėsi vidinės klubo paskaitos su kviestine lektore iš Vytauto Didžiojo universiteto dr. Agne Blažiene. Ši lektorė vedė vidinę paskaitą mūsų klubo nariams, kurios tema buvo „Kalbos mandagumo ir etikos įtaka organizacijos įvaizdžiui“.

Agnė Blažienė – filologijos krypties daktarė ir lektorė Vytauto Didžiojo universitete, o taip pat ir VDU Verslo praktikų centro mentorių komandos dalis bei šauni ir neeilinė asmenybė.

Organizacijos Valdyba bei nariai pasisėmė žinių apie taisyklingą ir profesionalią tiek individualiai asmeninę, tiek ir bendrąją organizacijos komunikaciją virtualioje erdvėje bei realybėje. Aptarėme pagrindines taisyklingosios retorikos savybes bei subtilybes, o taip pat išvydome ir daug šokiruojančių komunikacijos pavyzdžių viešojoje erdvėje.

Dėkojame Agnei už itin informatyvią bei naudingą paskaitą ir tikimės, jog ateityje surengsime dar daugiau vidinių bei išorinių paskaitų su universiteto lektore bei daktare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *