APK dalyvavo kasmetinėje VDU moksleivių dienos šventėje


Sausio 25 dieną Akademinio politologų klubo nariai dalyvavo kasmet organizuojamoje Vytauto Didžiojo universiteto moksleivių dienos šventėje.

Renginys pritraukė vyresniųjų klasių moksleivius iš įvairių Lietuvos gimnazijų, kurie aktyviai domisi savo ateities perspektyvomis Lietuvos aukštojo mokslo įstaigose. Čia atvykę moksleiviai tikrai nenuobodžiavo – Vytauto Didžiojo universitetas ir atstovai iš visų universiteto fakultetų dalinosi savo asmeninėmis patirtimis apie studijas universitete, o taip pat ir siūlė įvairias interaktyvias veiklas.

VDU Politikos mokslų ir diplomatijos fakultetas dėmesio iš jaunųjų moksleivių taipogi susilaukė – čia aktyviai „budėję“ APK nariai dalinosi savo asmeninėmis įžvalgomis apie studijas šiame fakultete, o taip pat ir siūlė moksleiviams išbandyti save interaktyviose veiklose – „Politquiz’o“ viktorinoje bei ideologiniame teste. Sėkmingiausi ir daugiausiai taškų surinkę „Politquiz’o“ viktorinos dalyviai buvo gausiai apdovanoti mūsų klubo įsteigtais prizais, o išsprendusieji ideologinį testą galėjo pasitikrinti savo pažiūras politiniame lauke bei palyginti jas su Lietuvoje veikiančių parlamentinių partijų oficialiomis ideologinėmis nuostatomis bei atstovaujamomis vertybėmis.

Visas renginio akimirkas galite rasti mūsų nuotraukų albume.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *