APK dalyvavo 48-ojoje LiJOT Asamblėjoje


Spalio 19–20 dienomis Akademinio politologų klubo narys Rimvydas Burba dalyvavo 48-ojoje Lietuvos jaunimo organizacijų Asamblėjoje.

„LiJOT Asamblėja suburia daugelį jaunimo organizacijų, todėl galima surasti tiek asmeninių, tiek profesinių pažinčių. Taip pat svarbu, kad į LiJOT gali kreiptis bet kuri jaunimo organizacija, jeigu nori tam tikros informacijos ir pagalbos. Darbo grupėse yra ruošiami dokumentai, kurie gali atsidurti valdžios institucijose ir turėti reikšmės priimamiems sprendimams“, – pasakojo Akademinio politologų klubo narys R. Burba.

Asamblėjos metu išrinktas naujas LiJOT Prezidentas – Lukas Kornelijus Vaičiakas, priimtas atnaujintas Kontrolės komisijos reglamentas, suformuota pozicija dėl Jungtinių Tautų jaunimo delegato programos įgyvendinimo Lietuvoje, priimta rezoliucija dėl Savivaldybių jaunimo organizacijų tarybų institucinio palaikymo ir stiprinimo finansavimo tvarkos, o taip pat šioje Asamblėjoje buvo išrinkti 2019-ųjų metų geriausieji, kurie bus apdovanoti kasmetiniame Padėkos vakare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *